چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه به روش رستوران درست کنیم؟

به گزارش مجله حقوق، سوپ برنج یکی از سالم ترین و مقوی ترین است که با گوشت مرغ، گوشت گوسفندی، گوشت چرخ نموده یا حتی بدون گوشت با استاک مرغ هم می توانید آن را درست کنید. این سوپ خوشمزه را هم می توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و دورهمی ها سرو کنید و هم در هنگام سرماخوردگی و آنفولانزا طبخ کنید. این سوپ، حتی می تواند گزینه مناسبی برای رژیم غذایی بچه ها خردسال باشد. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه سوپ برنج با مرغ را به شما آموزش دهیم.

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه به روش رستوران درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه سوپ برنج با مرغ (برای 2 تا 3 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
برنج نیم دانه1 لیوان فرانسوی دسته دار
هویج2 عدد میانه
گوجه فرنگی3 عدد میانه
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد میانه
سینه مرغ1 عدد میانه
سبزی سوپ2 تا 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
آب جوش2 تا 3 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه میزان کافی
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
نانبرای سرو با سوپ برنج

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه سوپ برنج با مرغ: 1 ساعت

مدت زمان لازم برای پخت سوپ برنج با مرغ: 80 الی 90 دقیقه

مراحل طرز تهیه سوپ برنج با مرغ مناسب برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ برنج با گوشت مرغ را مرحله به مرحله دنبال کنید.

مرحله اول: مواد اولیه سوپ برنج را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه سوپ برنج با مرغ، برنج نیم دانه را بشویید و در کاسه مناسبی همراه با میزانی آب و نمک به مدت 1 الی 2 ساعت بخیسانید. یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. به دلخواه، هویج را به صورت نگینی ریز خرد نموده یا رنده کنید. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوط کن یا با رنده ریز کاملا پوره کنید.

برای خرید برنج نیم دانه می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: سینه مرغ را بپزید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ برنجی، پیاز به جای مانده را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. سینه مرغ را همراه با 3 لیوان آب جوش، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در قابلمه مناسبی بریزید و پیاز نصف شده را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و حدود 30 الی 45 دقیقه صبر کنید تا سینه مرغ کاملا آبپز گردد.

برای خرید گوشت مرغ، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: پیاز نگینی را تفت دهید

در این فاصله، قابلمه دیگری را روی حرارت میانه بگذرید و میزانی روغن مایع سرخ کردنی در قابلمه بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیازهای نگینی را به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا پیازهای خرد شده کاملا سبک و شیشه ای شوند.

برای خرید روغن مایع و پیاز داغ منجمد می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: هویج را به مواد سوپ برنج اضافه کنید

حالا، میزانی زردچوبه و کمی فلفل سیاه را به قابلمه حاوی پیازهای تفت داده شده اضافه کنید. این ترکیب را هم بزنید تا زردچوبه هم تفت ببیند و رنگ و عطرش آزاد گردد. سپس، قطعات هویج رنده شده یا نگینی را نیز به این ترکیب اضافه کنید و برای یکی دو دقیقه تفت دهید.

مرحله پنجم: پوره گوجه فرنگی را تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ برنج با مرغ، پوره گوجه فرنگی را نیز به ترکیب پیاز، هویج و ادویه ها اضافه کنید تا به مدت 4 الی 6 دقیقه تفت ببیند و آب اضافی خود را از دست بدهد و روغن بیندازد.

مرحله ششم: سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید

به قابلمه حاوی مرغ سر بزنید و از پخت آن مطمئن شوید. حرارت را خاموش کنید و مرغ آبپز را از قابلمه بیرون بیاورید. سپس، آب مرغ را در صافی بریزید تا پیازها جدا شده و آب مرغ کاملا صاف گردد. مرغ آبپز را با چنگال کاملا ریش ریش کنید و کنار بگذارید تا بعدا به ترکیبات سوپ برنج اضافه کنید.

مرحله هفتم: برنج نیم دانه را در قابلمه بریزید

حالا، برنج نیم دانه خیس خورده را آبکشی نموده و به قابلمه حاوی پیاز، هویج و پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. برای یکی دو دقیقه، برنج نیم دانه را نیز همراه با باقی مواد تفت دهید. سپس، آب مرغ که قبلا صاف کردید را در این قابلمه بریزید.

یک لیوان آب جوش هم به این مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب هر چه سریع تر بجوشد. سپس، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید تا این ترکیب برای 20 دقیقه به آرامی بپزد.

مرحله هشتم: مرغ ریش ریش شده را در قابلمه بریزید

پس از گذشت این مدت، مرغ آبپز و ریش ریش شده را نیز به قابلمه حاوی برنج نیم دانه اضافه کنید. ترکیبات داخل قابلمه را هم بزنید. درب قابلمه را ببندید تا این مواد برای 20 دقیقه دیگر با هم بپزند و طعم یکدیگر را بگیرند.

مرحله نهم: سبزی سوپ را اضافه کنید

پس از گذشت 20 دقیقه، سبزی سوپ را نیز به محتویات قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس، درب قابلمه را دوباره ببندید و حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر صبر کنید تا سبزی سوپ نیز همراه با باقی مواد بپزد.

برای خرید سبزی منجمد سوپ می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: سوپ برنج را سرو کنید

پس از سپری شدن زمان لازم، حرارت را خاموش نموده و آبلیموی تازه را نیز به محتویات قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس، سوپ را بچشید و اگر احتیاجی بود، میزانی نمک یا فلفل سیاه اضافه کنید.

حالا، سوپ برنج با مرغ را در ظرف سرو بریزید و با میزانی برگ جعفری یا گشنیز ساطوری شده تزیین کنید. سوپ برنج یک پیش غذای مقوی برای بزرگسالان و گزینه مناسبی برای غذای بچه ها خردسال است. می توانید سوپ برنج را با نان هم سرو کنید.

برای خرید نان می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه سوپ برنج

  • بسته به ذائقه، در هنگام پخت سوپ برنج به جای برنج نیم دانه می توانید از برنج قهوه ای هم بهره ببرید. مدت زمان خیساندن و پخت برنج قهوه ای طولانی تر است.
  • در صورت تمایل، می توانید یک عدد سیب زمینی بزرگ را نیز به صورت نگینی خرد نموده و به محتویات سوپ برنج اضافه کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (طرز تهیه رب گوجه) را نیز جداگانه تفت دهید و به ترکیبات سوپ برنج اضافه کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن سوپ برنج، پیشنهاد می کنیم یک عدد قرص عصاره مرغ را نیز به ترکیبات این سوپ اضافه کنید. در این صورت، باید از میزان نمک کمتری بهره ببرید؛ چون قرص عصاره مرغ حاوی نمک است.
  • در طرز تهیه سوپ برنج ساده، می توانید سینه مرغ را حذف نموده و فقط از استاک یا عصاره مرغ (طرز تهیه استاک مرغ) بهره ببرید.
  • در طرز تهیه سوپ برنج برای کودک، فلفل را از دستور پخت حذف نموده و به جای روغن مایع از کره بهره ببرید. بسته به سن کودک، پیشنهاد می کنیم سوپ برنج را پس از آماده شدن با یاری گوشت کوب برقی کاملا له کنید تا ترکیب یکدست و بافت نرمی ایجاد گردد.
  • در هنگام پخت سوپ برنج، به جای سبزی سوپ می توانید فقط از میزانی جعفری یا گشنیز ساطوری شده بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی ساقه کرفس خرد شده و آویشن خشک (یک قاشق چای خوری) را نیز به ترکیبات سوپ برنج اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ برنج

طرز تهیه سوپ برنج و عدس چگونه است؟

در طرز تهیه سوپ برنج و عدس باید به مقدار یک لیوان عدس شسته شده را آبپز نموده و به جای مرغ به ترکیبات سوپ برنج اضافه کنید. اما اگر مراحل طرز تهیه سوپ مرغ با برنج و عدس را دنبال می کنید، کافی است یک لیوان عدس پخته شده را نیز همراه با مرغ در سوپ برنج بریزید.

طرز تهیه سوپ مرغ با برنج برای سرماخوردگی چگونه است؟

طرز تهیه سوپ برنج برای سرماخوردگی هم تقریبا مشابه دستور بالاست. با این تفاوت که پیشنهاد می کنیم، فلفل را از دستور بالا حذف نموده و مواد اولیه را تا جای ممکن، تفت ندهید.

سوپ برنج با گوشت گوسفندی را چطور بپزیم؟

طرز تهیه سوپ برنج با گوشت گوسفندی هم عینا مانند همان چیزی است که در دستور بالا گفتیم. با این تفاوت که ابتدا باید ماهیچه گوسفندی را با پیاز و برگ بو در قابلمه یا زودپز بریزید و 6 الی 8 لیوان آب به آن اضافه کنید. پس از پخت کامل گوشت گوسفندی، باقی مراحل را طبق دستور بالا دنبال کنید. در صورت تمایل، می توانید مواد اولیه را بدون تفت دادن در سوپ بریزید و بپزید.

سوپ برنج با گوشت چرخ نموده را چگونه درست کنیم؟

طرز تهیه سوپ برنج با گوشت چرخ نموده هم مانند دستور بالاست؛ با این تفاوت که به جای گوشت مرغ باید حدود 250 گرم گوشت چرخ نموده را همراه با پیاز و ادویه جات قلقلی کنید و تفت دهید و در 15 دقیقه پایانی در سوپ بریزید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 24 مهر 1403 بروزرسانی: 24 مهر 1403 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1596

به "چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه به روش رستوران درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه به روش رستوران درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید