نقاط قوت و ضعف دستورالعمل جدید دولت برای دفاتر مسافرتی چیست؟

به گزارش مجله حقوق، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر ارائه خدمات سفر استان تهران، درباره ویژگی های دستورالعمل جدید دولت برای دفاتر مسافرتی شرح داد.

نقاط قوت و ضعف دستورالعمل جدید دولت برای دفاتر مسافرتی چیست؟

به گزارش خبرنگار ، با شیوع گسترده ویروس کرونا خسارت زیادی به همه صنایع تعریف شده خورد. صنعت گردشگری بیشترین خسارت را از شیوع این ویروس خورد و دولت ها همیشه به دنبال جبران خسارت این صنعت درآمدزا هستند. دولت ما نیز اقدامات متعددی در این زمینه انجام داده است و در آخرین اقدام خود دستورالعمل جدیدی را برای دفاتر مسافرتی تنظیم نموده است که از نظر بعضی فعالان صنعت گردشگری تأثیر زیادی در شرایط فعلی فعالان صنف دفاتر ارائه خدمات سفر و گردشگری ندارد. ما در این گزارش پای صحبت های رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر ارائه خدمات سفر استان تهران نشسته ایم و از او پرسیده ایم که نقاط قوت و ضعف دستورالعمل جدید دفاتر مسافرتی چیست؟

امیرپویان رفیعی شاد رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر ارائه خدمات سفر استان تهران نظر خود درباره دستورالعمل جدید دفاتر مسافرتی را در گفت و گو با خبرنگار ، گفت: باید ببینیم چه تسهیلاتی را به چه افرادی می دهیم؟ با همین دیدگاه متوجه می شویم که جایگزینی ضمانت بانکی 25 میلیونی با سفته تأثیر چندانی در شرایط دفاتر مسافرتی کشور ندارد؛ زیرا معضل امروز دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری با 25 میلیون تومان حل نمی گردد. از طرف دیگر می گویند کاربری ملکی که برای دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری استفاده می گردد، می تواند تجاری و اداری نباشد؛ اما به راستی این تصمیم براساس کدام تفاهمنامه با شهرداری ها و شورای شهر گرفته شده است و آیا نواحی شهرداری استان تهران اجازه می دهند که دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در ملکی با کاربری غیر تجاری و اداری فعال شوند؟

او اضافه نمود: این در صورتی است که در بعضی مواقع دیده شده است، مأموران شهرداری به راه اندازی دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری در ملکی با کاربری تجاری ایراد گرفته اند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر استان تهران اعلام کرد: اگر قرار است حمایتی در قالب ارائه تسهیلات از دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری گردد، بهتر است که فرآیند دریافت وام برای کسب و کار های آسیب دیده از شیوع گسترده ویروس کرونا، تسهیل گردد.

او ادامه داد: امروزه بحث دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری، چگونگی پرداخت مالیات سال 99 نیست؛ زیرا وقتی همکاران ما در امسال فعالیتی نداشتند، طرح بحث نگرفتن مالیات این سال از آن ها اهمیت چندانی ندارد. در حال حاضر در ابتدا باید واحد ها و صنوف فعال در صنعت گردشگری را احیا کنیم و علائم حیاتی را به آن ها برگردانیم. در چنین شرایطی به نظر می رسد که نوع همکاری ها و اقدامات حمایتی تأثیر چندانی روی شرایط دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری ندارند.

رفیعی شاد گفت: به نظر می رسد ما به جای تسهیل صدور مجوز برای فعالیت دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری باید از فعالان فعلی این عرصه حمایت کنیم، زیرا تعداد زیادی از آن ها به دلیل بروز مسائلی چون شیوع گسترده ویروس کرونا تعطیل شده اند و تعداد دیگری از این دفاتر نیز خواستار خودتعطیلی هستند. از طرف دیگر تسهیل صدور مجوز فعالیت دفاتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری باعث می گردد که بعضی از افراد به فکر راه اندازی یک دفتر ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری بیفتند و مسئله ای به مسائل فعالان فعلی عرصه ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری بیفزایند. البته ما مخالف فعالیت تعداد بیشتری از افراد در صنعت گردشگری نیستیم، اما ورود افراد غیرمتخصص مشکل زا خواهد بود.

او اعلام کرد: اگرچه دولت بار ها اعلام نموده است که قصد اشتغال زایی و کاهش نرخ بیکاری را دارد، اما به نظر می رسد نبود حمایت مناسب از دفاتر ارائه خدمات مسافراتی و به تبع آن غیر فعال شدن تعدادی از نیرو های جوان کشورمان، به منزله بیکار کردن افراد شاغل است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 6 آبان 1399 بروزرسانی: 6 آبان 1399 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 475

به "نقاط قوت و ضعف دستورالعمل جدید دولت برای دفاتر مسافرتی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقاط قوت و ضعف دستورالعمل جدید دولت برای دفاتر مسافرتی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید