نان شیرین؛ هم صبحانه هم میان وعده

به گزارش مجله حقوق، نان صبحانه انواع گوناگونی دارد و با یک روش ساده می توان نان شیرین صبحانه را در خانه تهیه کرد.

نان شیرین؛ هم صبحانه هم میان وعده

نان شیرین صبحانه، بافتی عالی و طعمی بی نظیر دارد. به جای خرید آماده، این نان را می توانید به راحتی در منزل و با کیفیت بسیار بهتری تهیه نموده و آن را حتی به عنوان میان وعده نیز سرو کنید. بخش آشپزی مجله حقوق را با طرز تهیه نان شیرین صبحانه دنبال کنید.

مواد لازم

  • شیر یک لیوان
  • شکر 40 گرم
  • مخمر فوری یک قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • کره 50 گرم
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد حدود 400 گرم (حدود سه لیوان)

طرز تهیه نان شیرین صبحانه

  • برای درست کردن نان شیرین صبحانه، نصف شیر را با یک قاشق چای خوری شکر و مخمر در کاسه کوچک ریخته، مخلوط کنید و درپوش را بگذارید (بیشتر از ده دقیقه نگردد).
  • به جامانده شیر را با شکر، تخم مرغ، نمک و کره آب شده مخلوط نموده و وانیل و مخلوط مخمر را به آن اضافه کنید. سپس آرد را کم کم بیافزایید تا خمیر نرم و مناسبی بدست بیاید.
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز بدهید تا صاف و یک دست گردد.
  • خمیر را در کاسه ای چرب شده قرار دهید و رویش را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند .
  • بعد از استراحت خمیر را به چونه های مساوی تقسیم نموده و داخل قالب کنار هم با فاصله بچینید (می توانید از قالب های شکل دار کوچک فر نیز بهره ببرید).
  • روی خمیر را بپوشانید و بیست دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند.
  • روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ، شکر و مغز دلخواه آغشته نموده و سپس آن ها را به مدت 35 دقیقه در فر گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع نان طرز تهیه نان رول خانگی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 آذر 1399 بروزرسانی: 1 آذر 1399 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 530

به "نان شیرین؛ هم صبحانه هم میان وعده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان شیرین؛ هم صبحانه هم میان وعده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید