دسرهای معروف آرژانتین؛ از دولسه د لچه معروف تا پاستا فرولا
به گزارش مجله حقوق، آرژانتین کشوری است که به خوراک خود اهمیت فراوانی می دهد و مردم آن باید بعد از هر وعده غذا، یک دسرخوشمزه میل نمایند. شما نیز اگر در آرژانتین برای صرف غذا بیرون می روید، مانند مردم محلی آن جا کمی دسر میل کنید. برترین دسرهای معروف آرژانتین با شکر تهیه می گردد و دسرهای سنتی آن ریشه در مهاجرت اروپایی ها و فرهنگ روستایی کریلو گاچو (گاوچران های اسپانیایی) دارند. بعضی دسرهای این فهرست دستورالعمل ساده ای دارند و بعضی از آن ها کمی طرز تهیه اش سخت است. به هر حال خوردن هر کدام از این دسرهای معروف آرژانتین که طعم شیرین و دلپذیری دارد، می توانند لذتی فراموش نشدنی به شما هدیه دهد. در ادامه بعضی از این دسرهای سنتی آرژانتینی را معرفی می کنیم.

رزرو بلیط هواپیما مقرون به صرفه به راحتی !
دولسه د لچه(Dulce de leche)؛ از دسرهای معروف آرژانتین و پایه ثابت تمام دسرهای این کشور
بیایید با دولسه د لچه شروع کنیم. دولسه د لچه یکی از دسرهای معروف آرژانتین به نظر می رسد که طعمی فوق العاده دارد و پایه ثابت تمام دسرهای این کشور است. دولسه د لچه در زبان اسپانیایی به معنای شیرینی ساخته شده از شیر است. این دسر، یک سس شیرین است که از جوشاندن شیر به دست می آید.
از این سس در تهیه شیرینی، بستنی و کیک استفاده می نمایند و یا روی نان تست و پنکیک می ریزند. طعم این سس شبیه کارامل است و با گرم کردن شیر و شکر به دست می آید. می توانید این دسر را در هر سوپرمارکت یا مینی مارکت ها در آرژانتین تهیه کنید. بعلاوه این دسر فوق العاده را می توانید در آمازون به راحتی پیدا کنید. این سس مجذوب کننده را می توانید روی کوکی، نان تست یا انواع شیرینی ها بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.
آلفا جورس(Alfajores)
آلفاجورس، یکی از دسرهای سنتی و معروف آرژانتین است که با شکلات تهیه می گردد. این دسر را می توانید در کیوسک ها و سوپرمارکت های شهر هم پیدا کنید. آلفا جورس، کوکی های چیپسی شکلاتی اند که در مدل های مختلف وجود دارد؛ بعضی از این دسرها به روش خانگی تهیه می گردد و به جای روکش شکلاتی، آن ها را درتکه های نارگیل می غلتانند.
بعلاوه بعضی از این آلفا جورس هایی که در میسیونز وجود دارد، با یربا میت (نوشیدنی سنتی) درست می گردد و یا مواد داخلی آن توت قرمز است. طعم فوق العاده و شیرین این دسر، هر کسی را به وجد می آورد. آلفاجورس یکی از دسرهای دست ساز و موردعلاقه مسافران در آرژانتین است که با میوه های محلی کایوت، آرد ذرت بنفش و آرد کینوا تهیه می گردد. در استان های شمال غربی جوجوی و سالتا می توانید این دسر را تهیه کنید. در هاوانا نیز تمام طعم های کلاسیک آن وجود دارد.
فلان میکستو(Flan Mixto)؛ از دسرهای محبوب آرژانتین
فلان میکستو که فلان کازرو میکستو نامیده می گردد، از دسرهای محبوب آرژانتین است. کازرو به معنی خانگی است که به مردم محلی بوینس آیرس گفته می گردد. جالب است بدانید این دسر را در ابتدا رومی ها درست کردند و نام آن را تیروپاتین گذاشتند و سپس اسپانیایی ها عاشق آن شدند و به آرژانتین راه پیدا کرد.
البته اسپانیایی ها در گذشته این دسر را به جای دولسه د لچه با فلفل سیاه درست می کردند. امروزه آرژانتین برای تهیه این دسر خوشمزه از شیر، سس کارامل و تخم مرغ استفاده می نماید. فلان میکستو در منوهای سراسر آمریکای لاتین پیدا می گردد. این دسر لذیذ را با دولسه د لچه و خامه فرم گرفته سرو می نمایند. فلان میکستو به حدی در آرژانتین معروف شده است که مکان های نمادینی به نام مسیر فلان میکستو برای چشیدن آن درست نموده اند. مردم این کشور در این مکان دور هم جمع می شوند تا دسرهای خوشمزه را تست نمایند و با هم گپ بزنند.
پیونونو(pionono)؛ از برترین دسرهای معروف در آرژانتین
پیونونو یک کیک اسفنجی نازک است که به صورت رول شده درست می گردد. این کیک را با موادی مانند خامه، شکلات و میوه، فیلینگ می نمایند. این دسر خوشمزه، نام خود را از پاپ پیوس نهم (پیو نونو) در اسپانیا گرفته و امروزه یکی از دسرهای معروف آرژانتین شده است.
پیونونو دو قسمت دارد؛ یک لایه نازک شیرینی که به شکل استوانه ای درآمده و آغشته به انواع شربت است و قسمت دوم، ژله ای است که در داخل آن استفاده می گردد. این کیک با خامه برشته سرو می گردد و بافت لطیف و شیرینی دارد. این کیک اسفنجی ژله ای برای میهمانی ها و جشن های آرژانتینی استفاده می گردد. روی این دسر را با پودر قند و یا با مایه کارامل تزیین می نمایند. توصیه می کنیم این دسر را در همان روز که تازه است مصرف کنید.
پنکیک با دولسه د لچه(Panqueques con Dulce de leche)
پنکیک پایه مناسبی برای درست کردن غذاها و دسرهای خوشمزه است. آرژانتینی ها این پنکیک ها را با دولسه د لچه تهیه می نمایند. این پنکیک ها نوعی کرپ است که با دولسه د لچه پیچیده شده و بافتی نرم و طعمی اعتیادآور دارد. این دسر را به عنوان میان وعده همراه با یک نوشیدنی گرم و یا در صبحانه می خورند.
این پنکیک ها را با میوه هایی مانند موز، توت فرنگی، شکلات آب شده، آجیل و خامه فرم گرفته با سلیقه شما دیزاین می نمایند. می توانید آن ها در منوی هر رستوران یا کافه های سنتی آرژانتین پیدا کنید.
دسرپنیر و شیرینی (Vigilante)
Vigilante یکی از دسرهای سنتی و معروف آرژانتین است که تاریخچه آن به قرن نوزدهم می رسد. دستور پخت این دسر بسیار آسان است. این دسر از یک تکه پنیر به همراه مربای سیب زمینی شیرین، مربای به و یا شیرینی های قالبی تشکیل شده است. با این حال انتخاب پنیر مناسب برای رسیدن به هارمونی طعم ها بسیار مهم است.
در آرژانتین تنوع پنیرها به 150 نوع می رسد. دسر پنیر و شیرینی در استان های شمالی جوجوی و سالتا با پنیر بز و کایوت سرو می گردد، اما طعم واقعی آن با به و سیب شیرین تعیین است. نام این دسر از خانم های محله گرفته شده که این دسر را به نگهبانان محله می دادند این دسر به علت حقوق ناچیزشان یک دسر ایده آل بود. امروزه این دسر در کشورهایی مانند آرژانتین، اروگوئه، برزیل، مکزیک، کوبا و ونزوئلا نیز وجود دارد.
کیک روگل(Toral Rogel) ؛ از دسرهای سنتی و معروف آرژانتین و مناسب برای جشن ها
این کیک کلاسیک آرژانتینی، نسخه ای از یک دسر اروپایی است که با دولسه د لچه تهیه می گردد. این دسر جواهری دوست داشتنی در خانواده های آرژانتینی است. بعضی معتقدند این کیک به وسیله یک نانوای عاشق که قصد جلب توجه معشوق را داشته خلق شده و بعضی دیگر می گویند این کیک به وسیله مهاجران اروپایی معرفی شده و به دست آرژانتین به کمال رسیده است.
این کیک لوکس، از لایه های زیادی از شیرینی ترد و بیسکویتی، با کارامل خوشمزه، خامه ای و شیرین دولسه د لچه درست شده است و یکی از دسرهای محبوب آرژانتین محسوب می گردد. کیک روگل در جشن ها و میهمانی ها در آرژانتین بسیار محبوب و پرهوادار است و آن را نمایشی از وحدت، عشق و سنت می دانند. می توانید از بیشتر نانوایی های سنتی در سراسر شهر برشی از این کیک خوشمزه را تهیه کنید.
بستنی هلادو(Helado) ؛ یکی از دسرهای معروف آرژانتین
بستنی در آرژانین بسیار پر هوادار است و از دسرهای معروف آرژانتین به شمار می رود. به لطف مهاجرت ایتالیایی ها در شروع قرن بیستم، آرژانتینی ها از بستنی های دست ساز فوق العاده برخوردارند.
بستنی در این کشور هم به صورت مخروطی و هم به صورت کیلویی وجود دارد. برای طعم های محلی آرژانتینی، دولسه د لچه و سامبایون را امتحان کنید که با تیرامیسو تهیه می شوند. چند بستنی فروشی زنجیره ای در سراسر شهر به نام های volta،freddo و chungo وجود دارد که برترین بستنی ها را ارائه می دهد. بعلاوه در قسمت کافی شاپ بعضی رستوران ها می توانید این بستنی ها را سفارش داده و به عنوان دسر بعد از غذا میل کنید.
کیک شکلاتی(Chocotorta)
کیک شکلاتی یکی از دسرهای معروف آرژانتین است که بچه ها به آن علاقه فراوانی دارند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و برای تهیه این کیک، فقط از سه ماده اولیه استفاده می نمایند؛ کوکی های شکلاتی، پنیر خامه ای و خامه از مواداولیه پخت این کیک محسوب می شوند. مردم آرژانتین در بیشتر مهمانی ها و جشن ها از این دسر استفاده می نمایند و در منوی کافه ها و رستوران ها می توانید آن را پیدا کنید.
کروسانت کره(Medialunas) ؛ از دسرهای معروف آرژانتین است
کروسانت از دسرهای معروف آرژانتین است که به عنوان صبحانه یا عصرانه همراه با چای میل می گردد. دو نوع کروسانت وجود دارد؛ کروسانت کره ای و کروسانت چرب. کروسانت کره ای با کره درست شده و رنگی طلایی مانند دارند و کروسان چرب با گوشت خوک درست شده و کمی شورتر است.
هر دو، طعم فوق العاده ای دارند، اما به ذائقه شخصی بستگی دارد. این شیرینی ها هلالی شکل است و داخل آن را با شکلات یا سس دولسه د لچه پر می نمایند. پیشنهاد می کنیم هر دو را امتحان کنید. این دسر را می توانید در نانوایی ها یا سوپرمارکت ها بخرید و یا آن را در کافه سفارش دهید.
پاستلیتوس(Pastelitos)
پاستیلوها یکی از دسرهای سنتی و معروف آرژانتین است. این دسر متأثر از فرهنگ های کشورهای مدیترانه ای است و طعم دلپذیری دارد. پاستیلوتوس در منوی سنتی رستوران ها و کافه ها دیده می گردد. این دسر لایه لایه بسیار طعمی لذت بخش دارد و خمیر آن با سیب زمینی شیرین یا به تهیه می گردد و شکل ظاهری آن شبیه به گل سرخ شده است.
گاهی اوقات هم آن ها را با موادی مانند پنیر، آناناس یا نارنگی پر می نمایند. بافت این دسر شبیه چیزکیک است. پاستیلوها معمولا سرخ می شوند و در نتیجه پوسته ای ترد پیدا نموده و روی آن پودر قند می پاشند. پاشیدن شکر یا پودر قند بر روی آن برای شیرین شدن است که بیشتر طعمی دلپذیر به آن می دهد. پاستلیتوس که یکی از برترین دسرهای معروف در آرژانتین است، بیشتر به عنوان یک میان وعده مصرف می گردد. این دسر را می توان در بسیاری از کافه تریاهای پنجره ای(کافه هایی در آرژانتین) پیدا و با یک فنجان قهوه میل کرد.
خرید تور مسافرتی خارجی به راحتی !
تورتا فریتا(Torta Frita) ؛ یکی از دسرهای محبوب آرژانتین
تورتا فریتا همان چیزی است که شما را در آرژانتین حیرت زده می نماید. تورتا فریتا به معنای کیک سرخ شده است. این دسر با چربی گوشت خوک تهیه می گردد، اما می توانید به جای آن سبزیجات را جایگزین کنید.
این کیک سرخ شده را بعد از سرخ شدن در شکر یا پودر قند می غلتانند تا طعمی شیرین به خود بگیرد. این دسر مانند پاستیلوها یکی دیگر از خوراکی های بسیار خوشمزه است که از غذاهای روستایی گاوچو سرچشمه می گیرد. این دسر را که یکی از دسرهای محبوب آرژانتین است، همراه با یربا میت میل کنید و از طعم آن لذت ببرید. مردم آرژانین برای صبح های آخر هفته این کیک را درست می نمایند و به همراه قهوه یا چای میل می نمایند. اگر شما نیز می خواهید در هنگام سفر به آرژانتین خودتان را به یک خوردنی مجذوب کننده دعوت کنید، این دسر سنتی را امتحان کنید.
پاستا فرولا(Pastafrola)
این دسر یکی از محبوب ترین دسرهای معروف آرژانتین است. پاستا فرولا به عنوان یک تارت کلاسیک آرژانتینی شناخته می گردد. دسر پاستا فرولا شبیه پای سیب سنتی آمریکایی است. خمیر ماکارانی فرولا شبیه نان رشته ای روی مربا است و ظاهری اشتهابرانگیز دارد. این دسر را به طور سنتی با میوه های جنگلی درست می نمایند، اما می توانید آن را با میوه هایی مانند آلو، انجیر، پرتقال یا زرد آلو هم امتحان کنید. پاستا فرولا را می توانید از نانوایی ها بخرید. این دسر به همراه یک قهوه در سرانجام یک وعده غذایی بسیار دلچسب است.
پان دولچه(Pan Dulce) ؛ یکی از دسرهای سنتی و معروف آرژانتین
پان دولچه نسخه آرژانتینی پانتونه ایتالیایی است و یکی از دسرهای معروف آرژانتین محسوب می گردد. این دسر یک نان شیرینی پر از آجیل، کشمش و میوه های شیرین است و بخشی از منوی سنتی کریسمس آرژانتین را تشکیل می دهد. این دسر شبیه یک نان شیرمال است و می توانید آن را از یک نانوایی خوب تهیه کنید. برای تهیه این دسر خوشمزه کیفیت مواد اولیه می تواند خیلی تأثیرگذار باشد. پان دولچه را می توانید در پلازا مایور درمرکز شهر بوینس آیرس هم پیدا کنید. در ماه دسامبر مردم محلی زیادی را خواهید دید که در صف هایی طولانی برای گرفتن این دسر آمده اند.
رزرو هتل پنج ستاره به راحتی !
جمع بندی
ما در این مقاله بعضی از دسرهای معروف آرژانتین را معرفی کردیم. پایه بیشتر این دسرها کربوهیدرات، دولسه د لچه و مربای به و سیب زمینی شیرین است. دسرهای آرژانتین طعمی شیرین و دلچسب دارد؛ بنابراین قهوه خود را آماده کنید تا این دسرها را مانند یک آرژانتینی میل کنید و از خوردنشان لذت ببرید. اگر شما هم در سفر به این کشور زیبا این دسرهای فوق العاده را امتحان کردید، راضی می شویم در بخش نظرات تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: 3click.com