طرز تهیه ماهی شکم پر؛ طعمی فراموش نشدنی

به گزارش مجله حقوق، ماهی شکم پر یکی از غذاهایی است که لذت آن به خوردن با جمع های محبت آمیز و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست کردنش شویم.

طرز تهیه ماهی شکم پر؛ طعمی فراموش نشدنی

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:

  • ماهی سفید یا هر ماهی دلخواه: 1 عدد
  • پیاز خرد شده: 1 لیوان
  • گشنیز خرد شده: 1 لیوان
  • سیر تازه خرد شده: نصف لیوان
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • گردو: 10 عدد
  • روغن: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به اندازه دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت ماهی شکم پر:

1. بیرون و داخل ماهی را با آب لیموی تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنید و در یحچال بگذارید تا طعم دار گردد.

2. پیازداغ درست کنید و در حین سرخ شدن سیر و گردو و رب انار را به آن اضافه کنید.

3. سپس سبزی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

4. تمام این مواد را داخل شکم ماهی نموده و پر کنید.

5. برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از شکم ماهی می توانید ماهی را با نخ بخیه کنید.

6. روی ماهی را هم به صورت اریب چند برش سطحی بدهید تا کامل پخته گردد.

7. سپس ماهی را در یک ظرف که با روغن چرب شده بگذارید و با دمای 180 درجه داخل فر قرار دهید. روی ماهی را هم با کره بپوشانید.

8. 40 دقیقه زمان کافی است تا ماهی آماده گردد.

9. می توانید اطراف ماهی سیب زمینی و هویج و کرفس هم بگذارید تا بوی ماهی به صورت کامل گرفته گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 16 مهر 1400 بروزرسانی: 16 مهر 1400 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1075

به "طرز تهیه ماهی شکم پر؛ طعمی فراموش نشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی شکم پر؛ طعمی فراموش نشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید