طرز تهیه شربت سکنجبین

به گزارش مجله حقوق، شربت سکنجبین و خیار یک نوشیدنی بسیار گوارا و خوش طعم است که می تواند انتخابی بسیار عالی برای عصرهای گرم تابستان باشد. این شربت خنک، طعمی دلنشین دارد که تقریبا با سلیقه و ذائقه بسیاری از افراد تطابق دارد و می تواند جایگزینی سالم برای نوشیدنی های صنعتی باشد.

طرز تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین و خیار یکی از نوشیدنی های معروف و سنتی ایرانی است. در طب سنتی مصرف این شربت توصیه و فواید بسیاری برای آن ذکر شده است. در طب سنتی به خاصیت صفرا بری این شربت اشاره شده است.

صفرا ماده ای است که در طول روز به وسیله کبد ترشح می گردد و جهت هضم مواد غذایی ضروری است ؛ اما این ماده باید پس از انجام عمل هضم، از بدن دفع گردد. در طب سنتی گفته شده است که مصرف شربت سکنجبین و خیار به دفع بهتر صفرا یاری می نماید.

بعلاوه مصرف این شربت در تابستان از گرمازدگی جلوگیری می نماید زیرا دمای بدن را به خوبی کاهش می دهد. از دیگر فواید این نوشیدنی می توان به کاهش استرس و اضطراب و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.

مواد لازم جهت تهیه شربت سکنجبین و خیار

شربت سکنجبین و خیار، یکی از شربت های پرطرفدار در بین ایرانی هاست. در طب سنتی نیز به خواص مختلف این نوشیدنی اشاره شده است. در طب سنتی به مصرف آن مخصوصا در فصول گرم توصیه شده است. این شربت می تواند انتخابی مناسب برای یک عصر تابستان یا حتی جایگزین شربت های صنعتی در مهمانی ها باشد. در ادامه طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار را شرح خواهیم داد. با مقدار مواد معین شده می توان این شربت را به مقدار یک لیوان تهیه کرد.

  • خیار: یک عدد
  • لیمو ترش: یک عدد
  • شربت سکنجبین: دو قاشق غذاخوری
  • برگ نعناع تازه: به مقدار لازم
  • عرق نعنا: 2 قاشق غذاخوری
  • یخ: به مقدار لازم
  • مدت زمان تهیه: 15 دقیقه

دستور تهیه شربت سکنجبین و خیار

دستور تهیه شربت سکنجبین و خیار بسیار آسان است و با کمترین زحمت ممکن می توانید یک نوشیدنی گوارا و دلچسب را درست کنید. تهیه این شربت به وقت زیادی احتیاج ندارد و شما می توانید در زمانی کم این شربت خوشمزه را تهیه کنید و از نوشیدن آن به خصوص در گرمای تابستان لذت ببرید. در ادامه مطلب مرحله به مرحله، تهیه این نوشیدنی را شرح خواهیم داد.

مرحله اول:

در ابتدا ضروری است که لیمو ترش ها را پوست بگیرید و قسمت فیله لیمو ترش را جدا کنید.

مرحله دوم:

لیمو ترش ها با عرق نعنا در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم:

حال ضروری است که خیار را تمیز بشویید و بدون این که پوست آنها را بگیرید به قطعات کوچک تر خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید.

مرحله چهارم:

مخلوط لیمو ترش، عرق نعنا و خیار را به خوبی هم بزنید تا حالتی یک دست پیدا کند.

مرحله پنجم:

مخلوط تهیه شده را در لیوانی که می خواهید شربت را در آن سرو کنید بریزید.

مرحله ششم:

در این مرحله ضروری است تا شربت سکنجبین را به لیوان اضافه کنید.

مرحله هفتم:

چند قطعه یخ را آماده نموده و به همراه آب به مخلوط خود اضافه کنید.

مرحله هشتم:

شما می توانید از چند برش بسیار نازک خیار، لیمو ترش و مقداری برگ نعناع تازه جهت تزیین لیوان بهره ببرید.

نکات مهم در تهیه شربت سکنجبین و خیار

  • شما می توانید در صورت تمایل از عسل به جای سکنجبین جهت شیرین کردن شربت نیز بهره ببرید.
  • مقدار سکنجبین را باید طبق سلیقه و ذائقه خود تنظیم کنید.
  • جهت افزایش طعم و عطر شربت می توانید از گل محمدی نیز بهره ببرید.
  • شما می توانید در صورت تمایل به جای عرق نعنا از گلاب بهره ببرید.
  • توجه کنید که برای هر لیوان شربت به یک خیار میانه احتیاج است.
  • جهت افزایش عطر شربت می توانید نعنا را ساطوری کنید.
  • در صورت تمایل می توانید از رنده ریز به جای مخلوط کن بهره ببرید.
  • می توانید استفاده از آب گازدار را به جای آب معمولی امتحان کنید.
منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 3 تیر 1401 بروزرسانی: 3 تیر 1401 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1331

به "طرز تهیه شربت سکنجبین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت سکنجبین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید