پلیکان؛ هواپیمای جالب و غول پیکر آمریکایی
به گزارش مجله حقوق، پلیکان از چهار موتور الکتریکی 25 کیلوواتی استفاده می کند که توان چهار ملخ ثابت هواپیما در جلو و عقب هر بال را فراهم می کند. اندازه این هواپیمای باربری برقی 7.3 متر در 2.1 متر است و می تواند 181 کیلوگرم بار را در فضایی به اندازه 1.87 مترمکعب در خود جا بدهد. اندازه بال های پلیکان 11.5 متر است و برای پرواز به یک باند 183 در 15 متری نیاز دارد. حداکثر سرعت هواپیمای Pyka بین 148 تا 167 کیلومتر بر ساعت است.
این هواپیما می تواند ضمن حذف آلودگی CO2 از زنجیره لجستیک، هزینه حمل ونقل هوایی محموله ها را کاهش دهد.
ستارتاپ کالیفرنیایی Pyka در سال 2020 هواپیمای برقی اتوماتیکی به نام پلیکان (Pelican) را معرفی کرد که برای مصارف کشاورزی کاربرد داشت. این شرکت حالا نسخه باربری همین هواپیما را توسعه داده است که ظاهراً بزرگ ترین هواپیمای باربری برقی اتوماتیک در دنیاست.
مایکل نورسیا، مدیرعامل استارتاپ Pyka، می گوید هواپیمای باری تازه آن ها تأثیر مثبتی بر زندگی مردم خواهد داشت. این هواپیما ساخته شده است تا آلودگی کربن دی اکسید را از زنجیره لجستیک حذف کند و درعین حال سرعت بسیار بیشتری نسبت به سیستم های حمل ونقل زمینی داشته باشد. نورسیا می گوید استفاده از این هواپیما می تواند هزینه های حمل ونقل هوایی مرسوم را هم کاهش دهد.
هواپیمای باربری برقی پلیکان چه ویژگی هایی دارد؟
هواپیمای بدون سرنشین پلیکان به عنوان وسیله ای برای حمل بار در کیلومتر آخر طراحی شده است. Pyka می گوید این محصول همچنین می تواند برای حمل بار به نقاط دورافتاده مفید باشد. این هواپیما یک باتری لیتیوم-یونی 50 کیلووات ساعتی دارد که می تواند تا 320 کیلومتر پرواز کند.
پلیکان از چهار موتور الکتریکی 25 کیلوواتی استفاده می کند که توان چهار ملخ ثابت هواپیما در جلو و عقب هر بال را فراهم می کند. مقدار این هواپیمای باربری برقی 7.3 متر در 2.1 متر است و می تواند 181 کیلوگرم بار را در فضایی به مقدار 1.87 مترمکعب در خود جا بدهد. مقدار بال های پلیکان 11.5 متر است و برای پرواز به یک باند 183 در 15 متری نیاز دارد. حداکثر سرعت هواپیمای Pyka بین 148 تا 167 کیلومتر بر ساعت است.
قابلیت های پرواز اتوماتیک پلیکان با شش پردازنده روی دو موتور پروازی اختصاصی در دو سیستم کامپیوتری ساخته شده است. Pyka باور دارد که شرکت های حمل ونقل با کمترین آموزش می توانند کنترل این هواپیما را در دست بگیرند.
این استارتاپ ظاهراً تا به امروز بیش از 80 سفارش از سه مشتری بزرگ داشته که یکی از آن ها Skyports Drone Services انگلیس است. این هواپیما قرار است برنامه پروازی خود را از اوایل فصل دوم 2023 آغاز کند.
منبع: دیجیاتو
منبع: فرادید