نرخ بیکاری آمریکا در کمترین سطح یک سال اخیر خبرنگاران

به گزارش مجله حقوق، نرخ بیکاری بزرگ ترین اقتصاد جهان به شش درصد کاهش پیدا کرد.

نرخ بیکاری آمریکا در کمترین سطح یک سال اخیر خبرنگاران

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران به نقل از اسوشیتدپرس، همان طور که پیشتر انتظار می رفت، نرخ بیکاری بزرگ ترین اقتصاد جهان تا خاتمه ماه مارس باز هم کاهشی شد و رقم 6.0 درصد را ثبت کرد. این نرخ بیکاری که 0.2 درصد کمتر از ماه قبل بوده، کمترین نرخ بیکاری این کشور در طول 12 ماه اخیر است. از آوریل پارسال که نرخ بیکاری آمریکا با رسیدن به 14.8 درصد رکوردشکنی کرد، فرایند نزولی نرخ بیکاری آمریکا ادامه داشته است.

طی این مدت شمار جمعیت بیکاران با کاهشی محسوس نسبت به ماه قبل به 9 میلیون و 710 هزار نفر کاهش پیدا کرد که 184 هزار نفر کمتر از ماه قبل است. با این حال نرخ بیکاری بزرگ ترین اقتصاد جهان هنوز فاصله زیادی با نرخ بیکاری 3.5 درصدی ثبت شده در ماه فوریه دارد یعنی پیش از آن که بخش بزرگی از اقتصاد آمریکا بر اثر کرونا به تعطیلی کشیده شود. آمریکا بزرگ ترین کانون درگیر با کرونا در جهان محسوب می شود و بیش از 566 هزار نفر از شهفرایندان این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کووید-19 از دست داده اند.

به گفته وزارت کار آمریکا، شمار شاغلین تا خاتمه ماین ماه با افزایش 609 هزار نفری به 150 میلیون و 850 هزار نفر رسیده است. همچنین نرخ مشارکت با افزاش 0.1 درصدی نسبت به ماه قبل به 61.5 درصد رسیده است.

در حال حاضر حدود 40 درصد شاغلین آمریکایی تحت تاثیر پیامدهای کرونا با کاهش درآمد، تعدیل موقت یا با بیکاری دائمی روبرو شده اند. از آنجا که اقتصاد آمریکا در حال بازگشت به سطوح قبل از بحران است انتظار می رود فرایند کاهشی نرخ بیکاری و استخدام نیروهای جدید کماکان ادامه داشته باشد.

متوسط نرخ بیکاری آمریکا در بازه زمانی 1948 تا 2020 معادل 6.2 درصد بوده که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به آوریل 2020 با 14.7 درصد و کمترین نرخ ثبت شده نیز مربوط به می 1953 با 2.5 درصد بوه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 30 فروردین 1400 بروزرسانی: 30 فروردین 1400 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 825

به "نرخ بیکاری آمریکا در کمترین سطح یک سال اخیر خبرنگاران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نرخ بیکاری آمریکا در کمترین سطح یک سال اخیر خبرنگاران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید