طرز تهیه چند نوع غذای رژیمی با بادمجان

به گزارش مجله حقوق، غذا هایی که در تهیه آن ها از بادمجان استفاده می شوند، جزو غذاهای مورد علاقه ایرانیان ولی پرکالری هستند. اگر شما به دنبال غذا رژیمی با بادمجان می گشت، در این مطلب می توانید طرز تهیه ناز خاتون و دو غذای رژیمی دیگر را بخوانید.

طرز تهیه چند نوع غذای رژیمی با بادمجان

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ هیچکس بیشتر بدانید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - در بیشتر غذاها، بادمجان به صورت سرخ نموده استفاده می گردد. بادمجان هنگام سرخ شدن مقدار روغن بسیاری را جذب می نماید، همین امر باعث می گردد که بسیار پرکالری باشد. اگر طعم این غذاها را دوست دارید و در عین حال به دنبال غذا هایی کم کالری هستند، باید بادمجان را به صورت کبابی بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه چند مدل غذا را توضیح خواهیم داد که با بادمجان تهیه می شوند، اما در عین حال کالری زیادی ندارند.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

1. طرز تهیه بورانی بادمجان

2. طرز تهیه نازخاتون

3. طرز تهیه خوراک بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه بورانی بادمجان

به منظور تهیه این غذای رژیمی با بادمجان برای دو نفر، به 45 دقیقه الی یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
بادمجان قلمی3 عدد
ماست سفتسه چهارم الی یک دوم لیوان
پودرسیر، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. برای این غذا از بادمجان کبابی استفاده می گردد. برای این منظور آن ها را بشویید و سپس با چنگال چند سوراخ روی سطح بادمجان ایجاد کنید. یک شعله پخش کن روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید و بادمجان ها را کبابی کنید.

  2. از آنجا که پس از کبابی شدن، پوست بادمجان ها به گوشت می چسبد و محتمل است هنگام گرفت پوست آن ها مقدار زیادی از گوشت بادمجان به هدر رود، به این شیوه عمل کنید که با یک دست شاخه آن را گرفته و با دست دیگر به آرامی پوست را جدا نمایید و آنها را با گوشت کوب یا چنگال کاملا له کنید.

  3. اکنون نوبت اضافه کردن ماست است، نسبت میزان ماست و بادمجان در این برانی به سلیقه شما بستگی دارد، بنابراین ماست را به تدریج بهره ببرید و بچشید، هنگامی که طعم آن به نظرتان مطلوب بود، میزان ماست کافی است.
  4. سپس نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و برانی را به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد.

به همین سادگی غذا حاضر است و می توانید آن را سرو کنید. در این غذا یک لیوان ماست حدود 160 کیلوکالری دارد و بادمجان نیز کبابی شده است و کالری چندانی ندارد.

طرز تهیه نازخاتون

به منظور تهیه این غذا برای دو نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج دارید.

مواد لازم
بادمجان قلمی2 الی 3 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
آبغوره2 الی 3 قاشق غذاخوری
آب انازیک چهارم لیوان
پیاز رنده شدهیک دوم قاشق غذاخوری
گل پر، نعناع خشک، نمک و فلفلبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. ابتدا به شیوه ای که پیش تر یاد شد، بادمجان ها را کبابی نموده و پوست بگیرید و آن ها را با گوشتکوب یا چنگال له کنید.

  2. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید، برای این منظور آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس پوست گوجه ها را بگیرید و آن ها را له کنید.

  3. آب انار و آبغوره را به بادمجان اضافه نموده و روی حرارت بگذارید تا آهسته بجوشد و بادمجان ها مزه دار شوند.

  4. ادویه ها و پیاز رنده شده را نیز به غذا اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید.

  5. در نهایت گوجه فرنگی های له شده را نیز به غذا بیفزایید.

در این غذای رژیمی با بادمجان، هر 100 گرم آب انار حدود 60 کیلوکالری دارد و بادمجان ها نیز به دلیل کبابی شدن کالری چندانی ندارند.

طرز تهیه خوراک بادمجان و گوجه فرنگی

به منظور تهیه این غذای رژیمی با بادمجان برای یک الی دو نفر، به حدود 30 الی 45 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج دارید.

مواد لازم
بادمجان قلمی2 عدد
پیازیک عدد کوچک
گوجه فرنگییک عدد
فلفل دلمه ای نگینی خرد شدهیک قاشق غذاخوری
سیریک حبه
روغن زیتون2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور طبخ:

  1. بادمجان را از قبل پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس در یک آبکش قرار دهید و مقداری نمک به آن بپاشید. به این ترتیب تلخی بادمجان گرفته می گردد. سپس بادمجان ها را بشویید و اجازه دهید که رطوبت آنها کاملا از بین برود.
  2. پیاز را خلالی خرد کنید و سیر را رنده بزنید. سپس همراه با دو قاشق مرباخوری تفت دهید.
  3. ادویه ها را نیز اضافه کنید.
  4. بادمجان را به پیاز و سیر اضافه کنید.
  5. پوست گوجه فرنگی را به روشی که ذکر شد، بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس به خوراک بیفزایید.
  6. کمی تمام مواد را تفت دهید و سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کنید.
  7. زمانی که تمام آب غذا تبخیر و بادمجان ها پخته شد، غذا آماده است.

اگر پس از تبخیر آب این غذا، هنوز بادمجان ها پخته نشده بودند، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. به همین راحتی می توان یک غذای رژیمی با بادمجان تهیه کرد. در این غذا تنها از دو قاشق مرباخوری رون زیتون استفاده شد که هر قاشق مرباخوری از این روغن 45 کیلوکالری دارد.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه انواع غذا با بادمجان (غذاهای جدید و مجلسی)

بادمجان یکی از غذا های مورد علاقه تمام مردم است، اما اغلب غذا هایی که با این ماده غذایی تهیه می شوند مانند کشک بادمجان، سرشار از روغن و کشک هستند. اگر شما نیز جزو هواداران این غذا هستید، اما به هر دلیلی غذا های رژیمی را در برنامه غذایی خود قرار داده اید، اکنون می توانید به سادگی چند نوع غذای رژیمی با بادمجان را تهیه کنید که کم کالری و لذیذ هستند.

منبع: setare.com
انتشار: 25 اسفند 1399 بروزرسانی: 25 اسفند 1399 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 755

به "طرز تهیه چند نوع غذای رژیمی با بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چند نوع غذای رژیمی با بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید