طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت بهتر از قنادی

به گزارش مجله حقوق، شیرینی پنجره ای مانند قطاب یزدی از شیرینی های سنتی محسوب می گردد که نباید از عطر و طعم آن برای میهمانی ها غافل شد. این شیرینی خانگی را می توانید همچون شیرینی بهشتی بدون فر و بهتر از قنادی ها در منزل درست کنید. در این مطلب می توانید طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت را بخوانید و آن را بدون هیچ دردسری در منزل درست کنید.

طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت بهتر از قنادی

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت

  • نشاسته ذرت یک دوم پیمانه
  • آرد قنادی یک پیمانه
  • تخم مرغ سه عدد
  • شیر یک دوم پیمانه
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر قند به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت

1. مواد را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت باید همچون دیگر دستورهای تهیه شیرینی و تهیه کیک ساده، مواد لازم را آماده و در دمای محیط قرار دهید. آرد و شناسته ذرت را در یک کاسه دو تا سه بار با یکدیگر الک کنید تا خمیری نرم داشته باشید. حال تخم مرغ ها را در یک ظرف مجزا بشکنید. تخم مرغ ها را با هم زن دستی یا برقی آن قدر بزنید که کف آلود و سبک شوند. در اصطلاح از حالت لختگی بیرون بیایند. در آخر شیر را گرم کنید. تنها دقت داشته باشید که شیر به نقطه جوش نرسد.

2. مایه شیرینی پنجره ای را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت باید شیر گرم شده را به آرامی به تخم مرغ های زده شده اضافه و هم بزنید. در حین هم زدن باید گلاب و وانیل گفته شده را هم اضافه نموده و هم بزنید. در ادامه تهیه شیرینی پنجره ای این ترکیب را به مخلوط آرد و نشاسته ذرت اضافه کنید. مخلوط را با هم زن دستی به صورت دورانی و از بالا به پایین به آرامی با یکدیگر ترکیب کنید. در آخر دقت داشته باشید که نرم و یک دست باشد و به دست تان نچسبد. اگر مایه شیرینی سفت بود می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید. در آخر مخلوط را برای مدت زمان کوتاهی در یخچال بگذارید تا سرد گردد. شما با این کار راحت تر و بهتر شیرینی هایتان را می توانید قالب بزنید.

3. شیرینی پنجره ای را بپزید

در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت باید یک تابه گود را تا نصفه پر از روغن کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا به تدریج داغ گردد. به سلیقه خودتان یک قالب پنجره ای انتخاب و آن را در روغن داغ فرو کنید. سپس آن را سریعا داخل خمیر شیرینی فرو ببرید. حواس تان باشد که مایه سه چهارم قالب را بگیرد. قالب را داخل روغن ببرید. قالب را به آرامی یک تا دو بار تکان دهید تا خمیرتان به صورت یک نواخت در قالب پخش و به راحتی جدا گردد. شما باید بین 10 تا 15 ثانیه صبر کنید تا شیرینی تان کمی طلایی رنگ گردد. بعد از آن که خمیر خودش را گرفت، به آرامی آن را با یاری چنگال از قالب جدا کنید. حال طرف دیگر شیرینی را سرخ کنید. آن قدر این عمل را تکرار کنید تا مایه شیرینی تمام گردد. شیرینی ها را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافه شان گرفته گردد. در نهایت آن ها را در ظرف چیده و روی شان را پودرقند بپاشید.

نکات تکمیلی پخت شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت

شیرینی پنجره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه است که با ابتدایی ترین مواد در منزل می توان آن را درست کرد. شما اگر می خواهید این شیرینی خوشمزه را در حد قنادی ها درست کنید ضروری است نکات زیر را بخوانید.

نشاسته

اصلی ترین ماده شیرینی پنجره ای، نشاسته است که باید در انتخاب آن نهایت دقت را به کار بگیرید. نشاسته ذرت برترین انتخاب است چراکه هیچ رنگ و طعمی ندارد؛ بافت نرم و لطیفی به شیرینی پنجره ای می دهد. از سویی دیگر نشاسته ذرت از شکننده بودن شیرینی جلوگیری می نماید. با تمام تعاریف می توان گفت از آن در تهیه دسرهایی مانند فرنی و شله زرد هم می توان استفاده کرد.

نان پنجره ای رژیمی

اگر از رژیم غذایی خاصی برای سلامتی تان استفاده می کنید که مصرف شکر و چربی را باید در آن به حداقل برسانید، باید آب را جایگزین شیر، عسل و شکر قهوه ای را هم جایگزین شکر و پودر قند کنید.

نگه داری شیرینی پنجره ای

شما با هر دستوری که شیرینی پنجره ای را درست می کنید آن را تا دو ماه به راحتی می توانید در محیط خشک و خنک نگه دارید به شرط آن که شیرینی ها را در یک ظرف بزرگ و عمیق نگه دارید. شیرینی ها بسیار ترد هستند پس مراقب باشید که در ظرف تحت فشار قرار نگیرند تا خرد شوند.

روغن سرخ کردنی

شما باید اولین انتخاب تان روغن سرخ کردنی باشد در صورت عدم دسترسی به آن، می توانید از روغن مایع بهره ببرید. شما در هر صورت باید حواستان به این نکته باشد که شیرینی پنجره ای در حرارت را کم کنید تا شیرینی به آرامی پخته و از سوختن آن جلوگیری گردد.

عدم جدایی شیرینی پنجره ای از قالب

مهم ترین علت جدا نشدن خمیر از قالب، نگه داری قالب برای مدت طولانی در روغن و پخت مایه شیرینی در آن است. شما باید یک لحظه قالب داغ را داخل مایه بزنید و سریع آن را داخل روغن ببرید تا به راحتی جدا گردد. شیرینی نارگیلی هم از دیگر شیرینی های آسان است که نباید از آن غافل شوید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 تیر 1403 بروزرسانی: 8 تیر 1403 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1570

به "طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت بهتر از قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی پنجره ای با نشاسته ذرت بهتر از قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید