طرز تهیه بانوفی پای با سس کارامل خانگی

به گزارش مجله حقوق، اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما نام بانوفی پای را شنیده اید. این دسر یکی از معروف ترین دسر های دنیا است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت می نماید. طعم سس کارامل به این دسر حس و حال نوستالژی وخوبی می دهد که ما را به یاد تافی های کاراملی دوران کودکیمان می اندازد؛ پس این دسر نه تنها برای بچه ها بلکه برای بزرگترها هم مجذوب کننده و دلچسب است. امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به همراه سس کارامل خانگی به شما آموزش دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه بانوفی پای با سس کارامل خانگی

مواد لازم برای تهیه بانوفی پای

  • موز دو عدد
  • بیسکوییت خرد شده 70 گرم
  • شکر چهار قاشق غذاخوری
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین 235 گرم
  • کارامل 300 گرم

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • شکر 200 گرم
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • کره دو قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه بانوفی پای

مرحله اول

بیسکوییت خرد شده را کف هرکدام از ظرف ها بریزید و بعد موز های حلقه حلقه شده را روی آن ها قرار دهید. کمی کارامل روی این موز ها بریزید و برای لایه های بعدی میزانی را نگه دارید (اگر کارامل شما سفت شده بود میزان کمی شیر به آن اضافه کنید).

مرحله دوم

دوباره این کار را تکرار نموده و لایه دیگری از بیسکوییت و موز و کارامل درست کنید. خامه را با پودر شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد به میزان مساوی در هر ظرف بریزید.

خامه را جوری بریزید تا لایه ها را کاملا بپوشاند.

مرحله سوم

تکه های موز به جامانده را روی خامه بگذارید و میزانی کارامل روی آن بریزید.بانوفی پای شما آماده است. برای تزیین این دسر زیبا و خوشمزه می توانید از شکلات رنده شده، قهوه و انواع میوه بهره ببرید.

طرز تهیه سس کارامل

مرحله اول

اگر سس کارامل بانوفی پای را خودتان آماده کنید بسیار لذیذتر خواهد شد. درست کردن کارامل خانگی بسیار ساده است در ادامه دستور تهیه آن را بخوانید.

شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میانه بگذارید. در این حالت شکر آغاز به ذوب شدن می نماید. تمام مدت باید شکر را هم بزنید تا نسوزد. بعد از آنکه شکر تغییر رنگ داد آن را از روی شعله بردارید.

مرحله دوم

خامه را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. بعد از آنکه به خوبی مواد با هم مخلوط شدند آن ها را حدود یک دقیقه روی حرارت هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن آن را از روی شعله برداشته و کره، وانیل و میزان کمی نمک به آن اضافه کنید.

مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شده و کره ذوب گردد. کارامل بعد از سرد شدن کمی سفت تر می گردد بنابراین صبر کنید تا کمی سفت شده و بعد در دسر به کار ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1390

به "طرز تهیه بانوفی پای با سس کارامل خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بانوفی پای با سس کارامل خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید