شیوه نامه انتخاب استاد راهنمای بین المللی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تصویب شد
به گزارش مجله حقوق، شیوه نامه انتخاب استاد راهنما و مشاور بین المللی برای انتها نامه های دانشجویان ایرانی دوره های تحصیلات تکمیلی تصویب شد.
اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل در کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی کانادا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی کانادا، بهترین مسیر را به سوی مدارو، کالج ها و دانشگاه های کانادا انتخاب کنید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرنگاران به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، شیوه نامه انتخاب استاد راهنما و مشاور بین المللی برای سرانجام نامه های دانشجویان ایرانی دوره های تحصیلات تکمیلی در پنجمین جلسه شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصویب و ابلاغ شد.
این شیوه نامه به منظور کیفیت سرانجام نامه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی، دستیاری و فلوشیپ) دانشگاه علوم پزشکی تهران و بهره گیری از تخصص اساتید بین المللی و فراهم کردن زمینه های ارتقاء علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصویب شده است.
استاد راهنما و مشاور بین المللی به عضو هیئت علمی (حداقل دانشیار) یکی از دانشگاه ها / مرکز تحقیقاتی خارج از کشور گفته می گردد که مسؤولیت هدایت تحصیلی و مشاوره ای دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی را در زمینه های پژوهشی بر عهده می گیرد.
استفاده از توان متخصصان خارجی برای ارتقاء کیفیت سرانجام نامه های مقاطع تحصیلات تکمیلی، ایجاد انگیزه در دانشجویان در راستای تشویق و ارتقاء خلاقیت و نوآوری در دانشگاه، زمینه سازی برای افزایش تعاملات بین اساتید و دانشجویان دانشگاه با دانشگاه های معتبر خارجی، زمینه سازی برای اعزام بیشتر دانشجویان دکتری و اساتید به فرصت های پژوهشی در دانشگاه های معتبر جهان از جمله اهداف این کار است.
از اساتید راهنما و مشاور بین المللی در موضوعاتی استفاده می گردد که نوآوری، خلاقیت و پردازش برای بهره گیری از آخرین دستاورد های علمی و فناورانه صورت گیرد.
حقوق معنوی هرگونه برونداد پژوهشی شامل انتشار مقاله، ابداع یا اختراع، نوآوری و ... که از انجام سرانجام نامه های مربوط به دانشجویان این دانشگاه صورت گیرد، اختصاصاً مربوط به دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود، ذکر نام اساتید راهنما یا مشاور بین المللی به عنوان همکار در انتشارات حاصل از سرانجام نامه بلامانع است و متناسب با توافق با استاد راهنمای اول (که عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است) انجام می گیرد. استاد راهنما یا مشاور خارجی، افیلییشن دانشگاه خود را در سرانجام نامه و مقاله حاصله ذکر می نماید.
استاد راهنما یا مشاور بین المللی از طرف دانشجو یا استاد راهنمای اول (عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران) به شورای گروه پیشنهاد می گردد و پس از تصویب در شورای گروه مربوطه به تأیید شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده/معاون آموزشی دانشکده مربوطه می رسد. انتخاب استاد راهنما یا مشاور بین المللی در ظرفیت تعداد استاد راهنما و مشاور هر سرانجام نامه منظور نمی گردد.
استاد راهنما و مشاور بین المللی هدایت ها و مشاوره های علمی لازم برای طراحی مطالعه، جمع آوری داده ها و تحلیل آن ها را به درخواست دانشجو یا استاد راهنمای اول در اختیار آن ها قرار می دهد.
دانشجو موظف است هر شش ماه یک بار گزارش پیشرفت کار خود را که در آن میزان بهره گیری از استاد راهنما یا مشاور بین المللی قید شده باشد را به شورای گروه ارائه کند.
معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از سرانجام نامه هایی که استاد راهنما و مشاور بین المللی دارند حمایت می نماید. به این ترتیب هزینه یک بار بلیط رفت و برگشت استاد راهنما یا مشاور بین المللی با رعایت بیشترین صرفه جویی به عهده معاونت بین الملل دانشگاه است. این هزینه در صورت لزوم انجام این سفر، که ارزیابی آن بر عهده دانشکده/ مرکز تحقیقاتی مربوطه و معاونت پژوهشی پردیس بین الملل است، انجام خواهد شد.
اقامت یک هفته ای استاد راهنما یا مشاور بین المللی در اقامتگاه دانشگاه، تأمین می گردد. در صورتی که امکان حضور استاد راهنما و مشاور بین المللی در جلسه دفاع دانشجو وجود نداشته باشد، جلسه دفاع به صورت آنلاین برگزار می گردد.
امتیاز سرانجام نامه برای سرانجام نامه هایی که در آن استاد راهنما یا مشاور بین المللی دارد 1.5 برابر سرانجام نامه های دیگر در ارتقاء مرتبه اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران (استاد راهنمای اول) در نظر گرفته می گردد.
مبلغ اختصاص یافته به هزینه سرانجام نامه هایی که استاد راهنما و مشاور بین المللی داشته باشد 1.5 برابر در نظر گرفته می گردد. به ازاء هر سه سرانجام نامه که استاد راهنما و مشاور بین المللی داشته باشد یک فرصت بیشتر برای شرکت در کنگره های بین المللی (فقط هزینه اقامت) جهت استاد راهنمای اول (عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران) لحاظ می گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو