سورمه کباب غذای بی نظیر گیلانی با بادمجان
به گزارش مجله حقوق، اگر هوادار کباب با یک سس خوشمزه هستید این دستور پخت را دنبال کنید.
سورمه کباب یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلان است. سورمه کباب در کشور ترکیه نیز تهیه می گردد. این غذا از یک لایه سس با بادمجان و فلفل دلمه کبابی و به همراه شامی کبابی گوشت خوشمزه است. که با پلو و یا با نان تازه سرو می گردد. امروز در مجله اینترنتی خبرنگاران سورمه کباب را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سورمه کباب گیلانی
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- بادمجان 4 عدد
- فلفل دلمه زرد یک عدد
- فلفل دلمه قرمز یک عدد
- فلفل دلمه سبز یک عدد
- کره به میزان لازم
- رزماری به میزان لازم
- گوجه گیلاسی و فلفل به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه سورمه کباب با بادمجان و فلفل دلمه کبابی
مرحله اول: کبابی کردن مواد
ابتدا بادمجان ها و فلفل دلمه ها را خوب بشویید سپس خشک کنید. روی بادمجان ها را با چاقو خط ایجاد کنید. بادمجان ها را روی توری قرار دهید و به دلخواه روی گاز و یا روی زغال بگذارید و خوب بادمجان و فلفل دلمه را کباب کنید، سپس بگذارید کنار تا خنک گردد.
مرحله دوم: ساطوری کردن مواد
حالا یک دسته کوچک رزماری را آتش زده و روی مواد کبابی قرار دهید تا مزه، بو و عطر رزماری به سبزیجات برود، درب ظرف را بگذارید تا عرق کند حالا به راحتی پوست بادمجان را بگیرید و به همراه فلفل دلمه روی تخته قرار دهید و خوب ساطوری کنید.
مرحله سوم: تهیه مواد کباب
در ادامه گوشت را به همراه یکی از پیازها، ادویه و کمی نمک خوب ورز دهید سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و از مواد گوشتی برداشته و به صورت گرد آن را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: تفت دادن پیاز و سیر
پیاز دیگر دستور را به همراه سیر پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد و بعد سبزیجات کبابی را داخل پیاز و سیر ریخته و حدود 15 دقیقه مواد را تفت دهید تا یکدست گردد. اگر به دستور غذاهای ایرانی علاقه دارید، اشکنه کشک، غذایی قدیمی از سرزمین خراسان را درست کنید.
مرحله پنجم: تهیه سورمه کباب
سبزیجات کبابی را داخل یک ظرف ریخته و سطح آن را صاف کنید و بعد شامی کبابی را نیز روی مواد قرار دهید. گوجه گیلاسی و فلفل ها را از قبل کبابی کنید و روی مواد قرار دهید، در پایان کمی کره ذوب کنید و روی مواد بریزید سپس به همراه نان یا پلو سرو کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه سورمه کباب
- افزودن رزماری اختیاری و قابل حذف است ولی باعث بویی فوق العاده به غذا می گردد.
- بهتر است پیاز و سیر را به جای تفت دادن کبابی و ساطوری کنید.
- پیاز را برای شامی کباب حتما آبگیری کنید تا باعث شل شدن آن نگردد.