دسته جدیدی از سیارات با نشانه های حیات کشف شدند
به گزارش مجله حقوق، به گزارش خبرنگاران به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، محققان هنگام جستجو برای حیات در فضا، سیاره هایی را رصد می کنند که از لحاظ اندازه، حجم، دما و ترکیبات اتمسفر شبیه زمین باشند.
محققان دانشگاه کمبریج اخیراً دسته نوی از سیاره های خارج از منظومه شمسی را رصد کرده اند که تفاوت های زیادی با زمین دارند اما همچنان احتمال رصد حیات در آنها وجود دارد.
طبق این تحقیق که در آستروفیزیکال ژورنال منتشر شده، دسته نو از سیاره های قابل سکونت، سیارات Hycean نام دارند که از ترکیب دو واژه هیدروژن و اقیانوس به وجود آمده است. سیارات این گروه تا حدودی ویژگی های زمین و نپتون را دارند که تعداد آنها در جهان بیشتر است. همچنین ردیابی های سیارات Hycean در مقایسه با سیارات مشابه زمین هم آسان تر است.
نیکو مدهوسوهان محقق ارشد این پژوهش سیاراتی را شناسایی کرده که در این دسته جای می گیرند. این سیارات بزرگ تر از زمین هستند و دمای بیشتری از آن دارند، با این و جود ویژگی هایی در این سیارات حاکی از آن است که احتمالاً دریاهای بزرگی حاوی حیات میکروبی هستند. مشابه این دریاها در بسترهای آبی بسیار نامساعد در زمین هم وجود دارد.
محققان همچنین نشانگرهای زیستی مشخص کرده اند که با رصد آنها می توان سیارات عضو گروه Hycean را ردیابی کرد. آنها تا به امروز 11 سیاره احتمالی یافته اند که در این دسته قرار می گیرند و دور ستاره های نزدیک زمین مدار می زنند. همه این ستاره ها، کوتوله های سرخی هستند که 35 تا 150 سال نوری با زمین فاصله دارند. یکی از مهمترین آنها سیاره K2-18b است که قرار است تلسکوپ جیمز وب پس از پرتاب شدن به فضا آن را رصد کند.
منبع: خبرگزاری مهر