جذب و بکارگیری بالغ بر 2900 دانشجو، طلبه و نودانش آموخته برتر
به گزارش مجله حقوق، به گزارش خبرنگاران به نقل از بنیاد ملی نخبگان، محمدصادق موحد معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: خلاقیت، مسئله مندی با توجه به ساحت های متنوع استعدادی و تخصصی در قالب فعالیت های تیمی با راهنمایی اساتید خبره و راهبران صنعتی به منظور حل مسایل کشور، منظومه ای است که بنیاد ملی نخبگان آن را طراحی و با همکاری نهادها و شرکت ها به عنوان صاحبان مسائل، اجرا می نماید.
وی اضافه نمود: از این رو طرح احمدی روشن فرصت بی بدیلی را برای توانمندسازی آینده سازان حول مسایل اولویت دار کشور فراهم می کند.
معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به دورۀ هفتم این طرح ادامه داد: طرح توسعۀ هسته های مسئله محور پژوهشی و فناورانه در حالی به مرحله فرایند تیم سازی خود رسیده است که با در نظر گرفتن تغییراتی در امکان عضویت افراد مستعد در هسته های تأیید شده، دوازده مسیر ورود به این تیم ها در نظر گرفته شده و به طور تعیین نودانش آموختگان برتر و استادیاران جوان نیز امکان حضور در این هسته ها را دارا هستند.
وی ادامه داد: راهبرد بنیاد در دورۀ هفتم تمرکز بر شناسایی صورت مسایلی بود که علاوه بر بنیاد، حامیان دیگری نیز داشته باشند. در نتیجه ضمن افزایش 100 درصدی در تعداد کل موضوعات تأیید شده در شورای راهبری، تعداد پیشنهادههای دارای حامی با افزایش 5.4 برابری نسبت به دورۀ ششم روبرو شد.در دورۀ هفتم تعداد 1958 پیشنهاده به دبیرخانه طرح واصل شد که از این تعداد 585 پیشنهاده در تهران و بقیه در سایر استانها بود. استان یزد با ثبت 232 پیشنهاده دارای بیشترین آمار بود.
معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان در ادامه توضیح داد: با توجه به داوری های اجرا شده نهایتاً 509 پیشنهاده بر اساس معیارهایی نظیر مقدار نوآوری، دانش محوری، احتیاج و اولویت استانی، منطقه ای و ملی، و بعلاوه تأکید بر تقاضامحوربودن به تأیید شورای راهبری رسید. از این تعداد 389 پیشنهاده تقاضامحور و بقیه در قالب موضوعات اولویت محور است و در معرض انتخاب به وسیله دانشجویان و نودانش آموختگان و طلاب برتر قرار گرفته است.
وی اضافه نمود: از این نقطه نظر می توان گفت که شاهد رشد 350 درصدی در تعداد طرح های تقاضامحور آماده تیم سازی در مقایسه با دورۀ ششم هستیم و انتظار می رود بالغ بر 2900 دانشجو-طلبه و نودانش آموخته برتر در سراسر کشور در این هسته ها جذب و بکارگیری شوند.
موحد گفت: طرح شهید احمدی روشن و بعلاوه طرح رویدادهای رقابتی مسئله محور شهید بابایی، از مصادیق عینی ایجاد جریان سازی در فضای دانشجویان و دانش آموختگان و طلاب برتر با راهبری اساتید خبره برای انجام فعالیت های اجتماع نخبگانی ناظر به حل مسایل کشور است.
منبع: خبرگزاری مهر