ادارات تفکیک جنسیتی می شوند

به گزارش مجله حقوق، خبرنگاران : استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در برخی از ادارات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تفکیک جنسیتی به خوبی رعایت نشده که طبق این مصوبه لازم الاجرا اقایان و خانم ها نباید کنار هم کار کنند.

ادارات تفکیک جنسیتی می شوند

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری: اقبال عباسی در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان گفت: دستگاه های اجرایی باید در ارزیابی عملکرد مشارکت جدی داشته باشند و پس از اعلام دستگاه های برتر و برگزاری جشنواره شهید رجایی گلایه مند نشوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه نمود: دستگاه های اجرایی استان برای انجام مراحل ارزیابی زمان مناسب اختصاص داده و در مرحله اولیه ارزیابی، مستندات لازم را کارشناسان مربوطه در دستگاه ارائه و موارد را پیگیری و بررسی کنند.

وی تاکید کرد: اطلاع رسانی لازم در زمینه نحوه امتیازدهی و ارزیابی براساس ارائه مستندات به دستگاه ها صورت گیرد.

این مسؤول شرح داد: مکاتبه ای با وزارتخانه یا سازمان مربوط در خصوص دستگاه های اجرایی که در ارزیابی مشارکت نکرده اند انجام شود که ضمن تذکر به این دستگاه ها، دستور بررسی علت عدم مشارکت داده شود.

عباسی بیان داشت: در برخی از ادارات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تفکیک جنسیتی به خوبی رعایت نشده که باید این موضوع بررسی شود.

وی اضافه نمود: طرح تفکیک جنسیتی در جاهایی گریزناپذیر است و آقایان و خانم ها باید کنار هم کار کنند ولی طبیعتا اگر این تفکیک به صورت منطقی اتفاق بیفتد قطعا بهتر خواهد بود.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 20 آبان 1399 بروزرسانی: 20 آبان 1399 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 506

به "ادارات تفکیک جنسیتی می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ادارات تفکیک جنسیتی می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید