مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی

به گزارش مجله حقوق، طرز تهیه رب انار ساوه و شهرضا به همین صورت بوده و بسیار با کیفیت و عالی می باشد. در این نوع خبری از گوشت انار نیست و صرفا آب انار است که غلیظ می گردد؛ از همین روی این رب نسبت به نوع گوشتی، گرانتر و با ارزش تر است.

مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی

در تهیه این رب، گوشت یا همان پالپ میوه انار هم وجود دارد؛ از این رو به آن گوشتی نیز گفته می گردد. طرز تهیه رب انار ترش شمالی نیز به همین روش است که با انارهای ارگانیک ترش جنگلی تهیه می گردد.

رب انار برای مصارفی مثل فسنجان، مرغ ترش، ماهی کباب، کباب ترش، سس انار، جوجه کباب و … کاربرد دارد.

امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. اگر به طعم انار علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم حتما طرز تهیه سایر فرآرده های خانگی با انار را در مطالب طرز تهیه پاستیل انار، طرز تهیه آب انار بستنی و طرز تهیه لواشک انار ترش دنبال کنید.

از قلم نیاندازید که شما می توانید نظرات و سوالات خود را در پایین همین صفحه با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.

منبع مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی

انتشار: 25 آبان 1400 بروزرسانی: 25 آبان 1400 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1120

به "مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه به دو روش قجری و رسمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید