فرانسوی ها چه غذاهایی را دوست دارند؟
به گزارش مجله حقوق، غذاهای فرانسوی
اگر تا حالا حتی یکبار سفر به فرانسه داشته اید، پس احتمالا شانس این را داشته اید تا متوجه شوید که یک طعم اصیل در غذاهای خارجی چه معنایی می دهد. فرانسوی ها بسیار به خورد و خوراکشان اهمیت می دهند و خوردن غذای خوب در فرهنگ آن ها اهمیت زیادی دارد، خیلی بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید. این اهمیت دادن به غذا ریشه در فرهنگ آن ها دارد و آن ها قرن ها زمان را صرف این موضوع نموده اند که برترین غذاها را بتوانند ارائه نمایند. حتی در دولت این کشور، برای برترین آشپزهایی که بتوانند خودشان را ثابت نمایند و چیز تازه و خوشمزه ای برای ارائه داشته باشند هم مزایای زیادی در نظرمی گیرد. اگر قصد دارید تا در آینده با تور پاریس و یا تور هر شهر دیگری به فرانسه بروید، حتما قبل از آن این فهرست راکه خبرنگاران در خصوص برترین غذاهای فرانسوی تهیه نموده بخوانید تا در زمان سفر، بدانید که چه غذاهایی را حتما باید در این کشور امتحان کنید.
Soupe a loignon (سوپ پیاز)
بسیاری از ما تا حالا سوپ پیاز فرانسوی را در خانه درست نموده ایم و یا در رستوران خورده ایم و مطمئنا همگی متفق القول هستیم که هیچ چیز به میزان نوشیدن یک لیوان آب بعد از این سوپ نمی چسبد! سوپ پیاز را هم می توان نمکی و هم شیرین درست کرد اما سوپ فرانسوی اصلی، طعمی بین این دو دارد. در نوع فرانسوی این سوپ، باید در بالای آن از پنیر کباب شده استفاده کرد که پنیر موزارلا انتخاب خوبی است. البته فرانسوی ها خودشان از موزارلا استفاده نمی نمایند و از پنیری به نام Comte استفاده می نمایند. سوپ پیاز یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهای فرانسوی است که در تمام رستوران های این کشور سرو می گردد.
Escargots (حلزون)
البته خوردن حلزون از زمان های بسار دور در رم باستان رواج داشته است و آن را نمی توان یکی از غذاهای اصیل فرانسوی دانست اما چیزی که تعیین است این است که این غذا در فرانسه هواداران زیادی دارد. فرانسوی ها، اول حلزون را در ترکیب خوشمزه ای از سیر تند، کره و نوعی مایع طبخ می دهند و داخل آن ها را با موادی که دوست دارند پر می نمایند. حلزون ها یکی از پر طرفدارترین غذاهای فرانسوی است که با چنگال خورده می گردد چون فقط چنگال به میزان ای بلند است که به داخل پوسته سخت حلزون برود و مواد داخل آن را به بیرون بکشد.
sarrasin (پنکیک گندم سیاه)
پنکیک را همه ما تا به حال تست نموده ایم، اما وقتی با نوع خاصی از گندم به نام گندم سیاه درست می گردد، طعم آن به کلی عوض می گردد. اضافه کردن گندم سیاه و آرد به پنکیک، طعمی فندق مانند به آن می دهد. در روی این پنکیک می توانید از هر چیزی که خواستید بهره ببرید از سبزیجات خشک گرفته تا پنیر، لیمو، کره و یا هر چیز دیگری. به طور سنتی این غذا را با آب سیب درست می کننند شاید به نظرتان طعم عجیب و حتی وحشتناکی بگیرد اما واقعیت این است که طعم فوق العاده خوبی می گیرد.
Ratatouille (راتاتویی)
راتاتویی را در بیشتر کتاب های آشپزی ایرانی هم دیده ایم و حتی اگر انیمیشن مشهور موش سرآشپز را دیده باشید، این غذا را از آنجا به یاد دارید. در راتاتویی که یکی از اصلی ترین، مهم ترین، خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای فرانسوی محسوب می گردد، از گوجه های ورقه ای شده، کدو سبز، بادمجان، فلفل و پیاز استفاده می گردد و این مواد تا جایی با هم پخته می شوند تا کاملا حالت خورشتی پیدا نمایند.
منبع: الی گشت