سفری به دریاچه جادویی کیندی در قزاقستان

به گزارش مجله حقوق، فجایع طبیعی اغلب مصیبت به بار می آورند، اما گاهی اوقات آنها ناخواسته بانی پیدایش مناظری می شوند که بیننده را مفتون و اسیر جادوی خود می نماید.

سفری به دریاچه جادویی کیندی در قزاقستان

بی شک بسیاری از شما خوانندگان عزیز خبرنگاران و عاشقان سفر کردن و ماجراجویی پیش از این هم تماشاگر دریاچه های زیبا و دلفریب یا جنگل های سرسبز و خوش منظره بوده و از مشاهده آنها نیز لذت بردیده اید. اما نظرتان در خصوص ادغام این دو منظره شگفت انگیز و مسحور کننده چیست؟

بله، تعجب نکنید. دنیای ما دنیای شگفتی ها است و همین مسئله در خصوص دریاچه ای عجیب و جادویی نیز صدق می نماید که در نزدیکی مرکز کشور قزاقستان یعنی شهر آلماتی واقع شده است. اما چه چیز این دریاچه را به یکی از شگفتی های دنیای ما مبدل نموده که تأثیری عمیق بر روح و روان بیننده می گذارد؟

شاید مهم ترین نکته در نحوه پیدایش این دریاچه باشد. یک زمین لغزه که در حدود یک قرن پیش رخ داد، باعث تشکیل این دریاچه برفراز یک جنگل از درختان صنوبر و کاج شد. این زمین لرزه بعلاوه باعث شکل گیری یکی ازمناظر بدیع، شگفت انگیز و عجیبی شده که تا به چشم خود نبینید، زیبایی، شکوه و رمز و راز آن را حس نخواهید کرد.

همه چیز از سال 1911 شروع شد، زمانی که یک زلزله مناطقی از کوهستان تیان شان (Tian Shan) را لرزاند. تکانه های این زلزله در ادامه باعث یک زمین لغزه بزرگ شد که یک گلوگاه کوهستانی را بسته و سدی طبیعی را شکل داد. در طول سال های پس از این حادثه، آب باران اندک اندک در این منطقه جمع شده و آن را پر کرد و در نتیجه باعث شد جنگلی از درختان کاج و صنوبر رفته رفته به زیر آب رفته و در نهایت دریاچه زیبا و رویایی کِیندی (Kaindy Lake) شکل بگیرد.

معنای نام این محل در زبان قزاقی دریاچه درخت توس است. این دریاچه در حدود 400 متر وسعت داشته و عمق آن در بعضی از نقاط به 30 متر هم می رسد. این جنگل در 129 کیلومتری جنوب شرقی شهر آلماتی واقع شده و دو هزار متر بالاتر از سطح دریا قرار گرفته است.

مسلما در طول سالیان متوالی ریشه های مغروق این درختان اندک اندک از بین رفته و در نهایت درختان غرق شده نیز مرده اند، اما بخش هایی از تنه و نوک شاخ و برگ های درختان از سطح آب بیرون زده و منظره ای شگفت انگیز را خلق نموده اند. تنه این درختان در یک نگاه بی شباهت به دکل های کشتی ارواح یا نیزه های غول پیکر خدایان نیستند و همین امر باعث شده که تأثیری شگفت انگیز بر بیننده داشته باشند.

اما جذابیت این منظره مرموز و عجیب گاهی به مراتب ملموس تر هم می گردد. به ویژه زمانی که مهی رقیق در اطراف آب شکل گرفته و همه چیز را در سایه روشن های خود پنهان می نماید، یا وقتی دریاچه در طول سرمای زمستان یخ بسته و درختان در این حالت شبیه به علائم هدایت برای ماهیگیران می شوند. در این اوقات است که جادوی طبیعت به کار افتاده و مرز بین خیال و واقعیت به میزان ای متزلزل می گردد که بیننده را مبهوت خود می نماید.

جالب ترین چیز در خصوص این جنگل زیر آبی، دوام آن است. جایی که تنه های غرق شده در طول سالیان متوالی در مقابل تخریب مقاومت نموده و حتی برگ های سوزنی همچنان روی شماری از شاخه ها قابل مشاهد ه اند. تمامی این ها به لطف دمای آب دریاچه ممکن شده که حتی در فصل تابستان به ندرت از 43 درجه فارنهایت یا 6 درجه سانتی گراد تجاوز می نماید. خوشبختانه لازم نیست برای تماشای یک منظره پررمز و راز این دریاچه، خیلی به عمق آب نزدیک شوید، از آنجایی که آب این دریاچه بسیار زلال و کریستال گونه است، بیننده را قادر ساخته حتی از بیرون دریاچه نیز اعماق آن را به راحتی مشاهده نموده و از افسون جاری در این محیط لذت ببرد.

دریاچه کیندی، عجایبی دیدنی در قزاقستان

برای آشنایی بیشتر با حال و هوای حاکم بر این محیط زیبا و رویایی، از شما دعوت می کنم به تماشای ویدیوی زیر بنشینید. راستی اگر روزی گذرتان به شهر آلماتی افتاد، از قلم نیاندازید سری هم به این دریاچه زده و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

دانلود ویدیو

منبع: کجارو / curiosity.com
انتشار: 29 بهمن 1400 بروزرسانی: 29 بهمن 1400 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1220

به "سفری به دریاچه جادویی کیندی در قزاقستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفری به دریاچه جادویی کیندی در قزاقستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید