افزایش سرعت گوشی اندروید با چند ترفند ساده

به گزارش مجله حقوق، گوشی های اندرویدی مالی به طور معمول بعد از مدتی با چالش اجرای کُند دستور ها روبرو می شوند.

افزایش سرعت گوشی اندروید با چند ترفند ساده

اگر سرعت پایین گوشی اندرویدی تان اعصاب تان را خرد نموده، بد نیست بدانید راه چاره معجزه آسایی وجود ندارد که گوشی را از یک میان رده یا مالی به یک گوشی پرچم دار با سرعت بالا تبدیل کند، اما با راه چاره هایی لااقل سرعت گوشی تان دیگر روی مخ نیست؛ به خصوص این که هزینه خرید یک گوشی خوب چنان بالاست که برترین راه چاره، افزایش بهره وری گوشی قدیمی است.

1. از به روز بودن گوشی خود اطمینان حاصل کنید

به روزرسانی های نرم افزاری لزوما تجربه کار با گوشی را بهتر نمی نمایند، ولی تجربه نشان داده است شرکت های توسعه دهنده، چون آن دستگاه را با نرم افزار نو بهینه می نمایند، یک سری از اپلیکیشن ها هم مصرف بهینه تری پیدا می نمایند و در نتیجه گوشی می تواند سبک تر از قبل گردد. مهم تر این که وجود رخنه های امنیتی هم می تواند باعث به وجود آمدن باگ های متعدد و در نتیجه کند شدن گوشی گردد. به روزرسانی های نرم افزاری به همراه خود، به روزرسانی های امنیتی را هم به همراه دارند که باعث می شوند این ضعف ها پوشش داده شوند. نکته مهم این است که مسیر تنظیمات در هرگوشی ممکن است مختص خودش باشد بنابراین نوع اجرای تمام نکاتی که در این مطلب مرور می گردد، بستگی به گوشی شما دارد.

2. اپلیکیشن های از قبل نصب شده را غیرفعال کنید

با خرید هر گوشی هوشمندی، می بینیم که پر شده از اپلیکیشن های از پیش نصب شده که بعضی از آن ها اصلا هیچ استفاده ای برای ما ندارند. این موضوع به خصوص در گوشی های پایین رده و مالی که اصلا شرایط خوبی هم ندارند که کاربر بخواهد از قابلیت های خوب در آن ها استفاده کند، صدق می نماید. این اپ ها باعث می شوند گوشی سنگین گردد و هنگ کند، چون فقط حافظه را اشغال می نمایند. در حالی که شرکت های سازنده گوشی سعی می نمایند جلوی پاک کردن این اپ ها به وسیله شما را بگیرند، با این حال غیرفعال کردن آن ها هم دقیقا همین وظیفه را انجام می دهد، چون نمی توانید آن ها را به صورت کامل حذف کنید.

3. اجازه دسترسی را از اپ ها بگیرید

اگر نمی خواهید یک اپلیکیشن را حذف یا غیرفعال کنید، اما از طرفی می خواهید به منابع سیستم شما دسترسی نداشته باشد و در واقع کمترین تعامل را با گوشی شما برقرار کند، کافی است اجازه دسترسی آن به منابع سخت افزاری و نرم افزاری گوشی را قطع کنید. دسترسی به بخش های مختلف گوشی می تواند روی کیفیت کار محصول شما اثر بگذارد، در نتیجه پیشنهاد می گردد اگر از اپلیکیشنی به ندرت استفاده می کنید، اما نمی خواهید آن را پاک کنید، به بخش تنظیمات رفته و در بخش حریم خصوصی یا همان اپلیکیشن ها، یک سری از مجوز ها را غیرفعال کنید.

4. گوشی را گهگاهی ری استارت کنید

ری استارت کردن گوشی، اپ های در حال انجام را به صورت کامل می بندد و فعالیت های پس زمینه را هم کاملا متوقف می نماید. این کار باعث می گردد گوشی جان تازه ای بگیرد.

5. پاک کردن حافظه کش

یکی از مشکلاتی که بار ها و بار ها در گوشی با آن روبرو می شویم، پر شدن حافظه داخلی گوشی است. یکی از مواردی که باعث می گردد این گوشی ها خیلی زود به این مشکل دچار شوند و مرتب هنگ نمایند، حافظه کش اپلیکیشن هاست.

اپلیکیشن هایی نظیر اینستاگرام، گوگل کروم یا هر مرورگر دیگری، بازی ها و... که زیاد از آن ها استفاده می کنید، بیشترین کش را به خود اختصاص می دهند و گاهی اوقات دیده شده که این مقدار حتی به بیش از یک گیگابایت هم می رسد. در نتیجه توصیه می گردد کاربر حتما کش اپلیکیشن ها را پاک کند.

6. پاک کردن فایل های دانلود شده

گاهی اوقات پیش می آید که یک اپلیکیشن را دانلود و نصب نموده باشید یا فایل های گوناگونی به وسیله پیغام رسان ها برای شما ارسال شده باشد، اما بعد از نصب یا مشاهده محتوا، دیگر آن را پاک نمی کنید. شما هر وقت یک اپلیکیشن را نصب می کنید، به سرعت به محل دانلود آن بروید و حتما فایل دانلودی را پاک کنید، چون دیگر به آن احتیاجی نخواهید داشت. بعلاوه وقتی یک فایل ویدئویی، صوتی و... را از پیغام رسان ها دریافت کردید، بدانید که این فایل ها درون گوشی شما ذخیره می شوند؛ بنابراین بعد از مشاهده آن ها، یا پاکشان کنید یا به وسیله فلش یا کابل به رایانه یا دستگاه دیگری منتقل کنید تا حافظه گوشی اشغال نگردد.

7. استفاده از نسخه سبک اپلیکیشن ها

یکی از برترین راه هایی که پیشنهاد می گردد حتما برای بهبود سرعت کار با گوشی خود انجام دهید، حذف اپلیکیشن های سنگین و نصب نسخه لایت یا همان سبک آن هاست. نسخه سبک اپلیکیشن های مختلف به شما یاری می نماید تا به قابلیت های کاربردی هر اپلیکیشن دسترسی داشته باشید که شاید مثل همان اپ اصلی خوب و مجذوب کننده نباشند، اما احتیاج شما را به احتمال زیاد رفع می نمایند.

8. استفاده از نسخه تحت وب اپلیکیشن ها

یک راه چاره دیگر استفاده از نسخه تحت وب اپلیکیشن هایی است که از این حالت پشتیبانی می نمایند. برای مثال فتوشاپ، پاک کردن اشیای ناخواسته از تصاویر، تبدیل فرمت های ویدئویی و... که برای تمامی آن ها نسخه تحت وب وجود دارد.

9. منوی خانه (هوم) را خلوت نگه دارید

گاهی اوقات پیش می آید که می بینیم شخصی صفحه اصلی گوشی خود را پر نموده از ویجت های مختلف، تصاویر زمینه ای متحرک، تم های گوناگون، گزینه های دینامیکی و... که تمام این موارد حتی به یک گوشی پرچم دار هم فشار زیادی وارد می نمایند. به خصوص یک سری از ویجت ها که هر بار خود را برای نمایش اطلاعات به روزرسانی می نمایند.

10. غیرفعال کردن دستیار صوتی هوشمند

اگر از آن دسته کاربرانی هستید که به صحبت کردن با دستیار صوتی خود علاقه مند هستند، باید بدانید این دستیار صوتی یک سرویس همواره در حال انجامست که می تواند روی منابع سخت افزاری شما فشار نسبتا زیادی وارد کند. به همین علت باید آن را غیرفعال کنید تا بتوانید از یک سری قابلیت های خوب و کاربردی تر گوشی خود به شکل بهتری بهره ببرید.

11. از به روزرسانی اتوماتیک اپلیکیشن ها جلوگیری کنید

اگرچه نخستین راه چارهی که به شما گفتیم، به روزرسانی سیستم یا اپلیکیشن ها بود، اما اکنون می خواهیم بگوییم اگر این فرایند دارد برای اپلیکیشن های پلی استور به صورت اتوماتیک انجام می گردد، حتما جلوی آن را بگیرید، چون به روزرسانی اپلیکیشن ها به صورت اتوماتیک حتی گوشی های قدرتمند را هم با کندی روبرو می نماید.

12. افزایش سرعت پویانمایی ها

هر سیستم عاملی، پویانمایی های بسیار زیادی هم دارد تا بتواند تجربه جالبی از کار با گوشی را به کاربر ارائه دهد. به صورت کلی شما هر کاری که با گوشی انجام می دهید، از باز کردن قفل صفحه تا خاموش کردن آن، یک پویانمایی خاص دارد که به وسیله شرکت سازنده طراحی می گردد. اگرچه این پویانمایی ها مجذوب کنندهیت کار با گوشی را دوچندان می نمایند، اما گاهی اوقات می توانند فشار زیادی روی گوشی اعمال نمایند. خوشبختانه اندروید آن قدر قابلیت شخصی سازی در اختیار شما قرار می دهد که بتوانید به لطف آن، پویانمایی ها را اندکی سریع تر کنید.

13. گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید

بازگشت گوشی به تنظیمات کارخانه، یکی از روش هایی است که معمولا وقتی می بینیم راهی برای افزایش سرعت گوشی اندرویدی وجود ندارد پیشنهاد می کنیم. این گزینه تمام اطلاعات گوشی شما را اعم از حساب های کاربری، مخاطبان، فایل ها و هرآن چه تصورش را بکنید، پاک می نماید و تنها راه در امان ماندن از آن، این است که از گوشی یک فایل پشتیبان تهیه کنید تا بعد از آماده کار شدن دوباره آن، بتوانید اطلاعات را به وسیله وارد کردن حساب کاربری بازگردانید. وقتی گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید، گویا دوباره آن را خریداری نموده اید؛ بنابراین تا یکی دو ماه می توانید با سرعت بیشتری با آن کار کنید که زمان نسبتا زیادی است.

منبع: خراسان

منبع: فرارو
انتشار: 1 شهریور 1402 بروزرسانی: 1 شهریور 1402 گردآورنده: law10.ir شناسه مطلب: 1540

به "افزایش سرعت گوشی اندروید با چند ترفند ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش سرعت گوشی اندروید با چند ترفند ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید